website Sponsors

 

 

U bent hier: Home SHV › Vereniging › Algemeen

Algemeen

Onze vereniging

Onze vereniging is een schaatshardrijvereniging in Woerden en omstreken (SHV Woerden). De leden zijn zeer divers, zowel wat leeftijd als achtergrond betreft. Je kunt vanaf je 7-de tot aan je 70-ste probleemloos bij SHV Woerden schaatsen.
Plezier, ontspanning, inzet en gedrevenheid mag er voor iedereen weer anders uit zien.
Deze verscheidenheid is te zien in de drie afdelingen van SHV Woerden:
-    het wedstrijdschaatsen
-    het jeugdschaatsen
-    het toerschaatsen

Het jeugdschaatsen is er voor jongens en meisjes van 7 jaar tot 12 jaar.
Onze jeugdschaatsers kunnen elke zaterdagmiddag in verschillende groepen hun schaatsvaardigheden verbeteren.

Het wedstrijdschaatsen is er voor jongeren én ouderen die hun techniek, snelheid en conditie willen verbeteren. Ze nemen deel aan langebaanwedstrijden en/of schaatsen marathons. Zij doen dat op plaatselijk, regionaal of landelijk niveau.

De leden van het toerschaatsen bekwamen zich eveneens in het beheersen van de schaatstechniek. Het voorbereiden op (langere) tochten, plezier en sociale contacten zijn belangrijke elementen tijdens de speciale uren op de woensdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

De begeleiding van SHV Woerden leden gaat verder dan de trainingen en instructies op de kunstijsbaan in Utrecht. Er kan ook meegedaan worden aan droogtrainingen, fietstrainingen en skeelertrainingen.

Daarnaast is er nog volop ruimte en gelegenheid voor sociale contacten onderling en gezelligheid bij de activiteiten die de vereniging buiten het schaatsen om, organiseert.

Onze vereniging is aangesloten bij de KNSB en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40464598.

Algemene Ledenvergadering

Elk najaar wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden.
Het gevoerde en te voeren beleid van de vereniging komt aan de orde, evenals een financieel verslag.
Ook kunnen nieuwe bestuursleden worden benoemd. Op deze website en via onze Nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de precieze datum. Je aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd.

Terug                                                                                                                            Volgende


Ogenblik a.u.b. ...