website Sponsors

 

 

U bent hier: Home SHV › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Uitgaansdag jeugdschaatsen en diploma uitreiking

Naam Uitgaansdag jeugdschaatsen en diploma uitreiking Locatie Wassenaar / SC Woerden Steinhagenseweg
Begindatum 07-04-2018 Einddatum 07-04-2018
Aanvang 09:00 Einde 18:30
Bijzonderheden
Omschrijving

Beste jeugdschaatser,

De ijsbaan is helaas weer dicht maar wij nodigen jullie graag uit voor een leuk dagje uit met de diploma-uitreiking als afsluiting van het seizoen op zaterdag 7 april. 
Ga je in de Dragonfly, durf je zelfs in de Falcon of ga je in de nieuwe Wild Wings kijk hier voor meer informatie. Uiteraard is deelname voor onze jeugdschaatsers gratis. 
 
De planning is als volgt: 
 
9:00 vertrektijd bussen bij SC Woerden (voetbalclub) Steinhagenseweg Woerden (Er is geen opstap bij, Karsemeyer, Aldi, de Putkop of elders) 
 
10:00 tot 16:00 
Bezoek pretpark

Wat neem je mee:

1. Je moet je SHV-jack aantrekken, dit ter herkenning voor de begeleiders

2. Een rugzak met voldoende eten en drinken

3. Voor de zekerheid een regenjas

4. Veel zin in een leuke dag

5. Geld en telefoon is niet nodig (wij gaan niet zoeken bij verlies)

6. Op telefoonnummer 06-53208357 zijn we de gehele dag bereikbaar voor noodgevallen 

 
17:00 aanvang diploma-uitreiking in de voetbalkantine SC Woerden (Steinhagenseweg).

We sluiten de dag af met het uitreiken van het schaatsdiploma’s en hierbij krijgen de jeugdschaatsers een consumptiebon voor een drankje of een frietje. Uiteraard zijn ouders, opa’s, oma’s of andere belangstellende bij de uitreiking meer dan welkom. 
 
18:30 einde diploma-uitreiking 
 
Als u schaatsen heeft gehuurd bij van Dave van Dam aan het begin van het seizoen bij BikeCenter dan kunnen deze vanaf 16:00 ingeleverd worden bij de ingang van de voetbalkantine. Het kan zijn dat het druk is dus kom bij voorkeur niet op het laatste moment. Heeft u schaatsen gehuurd bij Dave van Dam in de winkel in Haastrecht adviseren wij deze ook weer daar in te leveren aangezien wij wellicht niet de juiste gegevens hebben voor het terugbetalen van het borgbedrag. Nadat de schaatsen zijn ingeleverd kunt u tijdens het wachten alvast de foto’s bekijken welke op de uitgaansdag zijn gemaakt.  
 
De kinderen die het jeugdschaatsen verlaten mogen hun muts houden maar moeten hun jasje inleveren (zakken leeg maken!) en indien gewenst ontvangen zij dan gelijk een informatiebrief betreffende de voorlichtingsavond van de trainingsgroep. Wilt u zo vriendelijk zijn als het jasje ingeleverd gaat worden om deze gewassen op de uitgaansdag aan te laten doen. 
 
De jeugdbegeleiders hebben er zin in en duimen voor een mooie voorjaarsdag!Ogenblik a.u.b. ...