website Sponsors

 

 

U bent hier: Home SHV › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Naam CLUBKAMPIOENSCHAPPEN Locatie Vechtse Banen
Begindatum 04-02-2018 Einddatum 04-02-2018
Aanvang 17:00 Einde
Bijzonderheden
Omschrijving

Clubkampioenschappen van SHV Woerden

Aan alle uitgenodigde jeugd, wedstrijd- en toerrijders

 

Op 4 februari 2018, vanaf 17:00 vinden de clubkampioenschappen van SHV Woerden plaats. Interesse in de mass-start? Lees verder en meld je aan via de link.

 

Clubkampioenschap voor wie?

Er worden jeugdleden (uit de hoogste groepen) uitgenodigd, ze rijden 2 maal een 100m. De prijsuitreiking is voor deze groep halverwege de avond gepland. De wedstrijdrijders hebben ondertussen al per e-mail een uitnodiging via schaatsen.nl ontvangen voor een 500-300 voor de pupillen en een 500-1000m voor junioren en ouder. Reageer z.s.m op de mail, zodat we weten hoeveel tijd we nodig hebben. (let op in de e-mail stond een verkeerde datum). De derde afstand vervalt dit jaar om ook ruimte te bieden aan de toerrijders in de vorm van een mass-start.

 

Mass-start

De wedstrijdrijders en de toerrijders willen we bij deze ook nog uitnodigen deel te nemen aan de mass-start. Naar verwachting worden er 6 tot 10 ronden gereden, afhankelijk van de categorie.

 

Veiligheidseisen

De KNSB heeft eisen wat betreft de veiligheid bij mass-starts. Er moeten helmen, scheen- en enkelbeschermers gedragen worden én de buizen moeten aan de achterzijde zijn afgerond (straal = ouderwets dubbeltje). Vaak kunnen spullen wel geleend worden, even rondvragen op de baan!

 

Interesse in de Mass-start?

Om de avond en de categorieën zo efficiënt mogelijk in te delen willen we graag weten wie van plan is mee te doen aan de mass-start. Als je via de link laat weten dat je voornemens bent mee te doen, houdt de TC daar rekening mee en gaan we de medailles bestellen;) !

 

https://docs.google.com/forms/d/1qBPj6ZiRrzXQDm6VE0SFTRuZ92onnyelIJoe2ZBPA6I/edit?ts=5a520ec0

 Ogenblik a.u.b. ...