website Sponsors

 

 

U bent hier: Home SHV › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Winterkamp TILBURG 2018

Naam Winterkamp TILBURG 2018 Locatie Ireen Wust IJsbaan
Begindatum 02-11-2018 Einddatum 04-11-2018
Aanvang Einde
Bijzonderheden Pupillen t/m junioren C
Omschrijving

Trainingskamp TILBURG

 

Dit jaar gaan we weer op trainingskamp naar Tilburg en het is ook nu weer gelukt om een leuk programma samen te stellen. We gaan van vrijdag 2 tot en met zondag 4 november en het kamp is bedoeld voor alle schaatsers vanaf 10 t/m 14 jaar van SHV Woerden (pupillen tot en met junioren C).

Aan het begin van het seizoen is het fijn om te kunnen wennen en een ”boost” te geven aan je schaatstechniek. Dit trainingsweekend helpt je daarbij. In dit weekend gaan we 3x schaatsen, 1x een landtraining doen en er is een spannend nachtelijk spel in het bos.

 

De accommodatie waarin wij verblijven is kampeerboerderij Heukeloms Hoefke in Heukelom vlakbij Tilburg. Vrijdag vertrekken we om 18:00uur en zondag komen we 14:00uur weer aan in Woerden, voor de maaltijden en vervoer wordt gezorgd.

 

De trainingstijden op de baan worden ons toegewezen en daar hebben wij geen invloed op. Dus op het laatste moment maken we een definitieve planning voor de activiteiten.

 

Vrienden van SHV hebben voor talentontwikkeling bij de jeugd een bijdrage in de pot gedaan en hierdoor kunnen we de kosten hetzelfde houden als voorgaande jaren. De kosten zullen 100,00 euro per persoon zijn. Dit is inclusief reiskosten, verblijfskosten en 3 x entree voor de ijsbaan.

 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus wil je mee, geef je dan snel op. In ieder geval voor 15 oktober. Aanmelden kan via https://nl.surveymonkey.com/r/RVYJSMT

 

Sportieve groeten namens de kampleiding,

Ton van der Veer

PS: Als je je hebt opgegeven ontvang je vanzelf de nota in de bus.

AANMELDEN KAN VIA https://nl.surveymonkey.com/r/RVYJSMTOgenblik a.u.b. ...