website Sponsors

 

 

U bent hier: Home SHV › Jeugdschaatsen › Schaatsmateriaal

Schaatsmateriaal

De jongste kinderen en beginners die het schaatsen nog niet goed zo beheersen, schaatsen op Easy-gliders (kunststof doorlopers) ondergebonden op stevige hoge schoenen. De schaatsen dienen regelmatig geslepen te worden omdat voor de oefeningen tijdens de lessen de schaatsen scherp dienen te zijn.
Een aantal begeleiders hebben hiervoor slijpmaterialen aangeschaft en voor € 4.00 slijpen zij de schaatsen voor de jeugdleden. Vraag even bij de bus na wie dit kan doen.
Op aanwijzing van de begeleider mogen de kinderen overstappen op stalen lage noren. Goed passende schaatsen van een goede kwaliteit bevorderen in sterke mate het schaatsplezier van het kind.
Aan het begin van het seizoen wordt er door ons een bijeenkomst georganiseerd voor het huren van schaatsen waarvoor de firma Dave van Dam uit Haastrecht aanwezig is om dit te verzorgen. Het voordeel van huren is dat de schaatsen in het seizoen geruild kunnen worden voor een andere maat of model.

Terug                                                                                                                            Volgende


Ogenblik a.u.b. ...