website Sponsors

 

 

U bent hier: Home SHV › Jeugdschaatsen › Schaatskleding

Schaatskleding

Bij aanvang van het jeugdschaatsen krijgt uw kind een trainingsjack te leen aangeboden welke tijdens de bijeenkomst  voor het huren van schaatsen afgehaald dient te worden. Het jack moet bij elke verenigingsactiviteit worden gedragen dus bij het schaatsen, de Elfstedentocht, de uitgaansdag en andere verenigingsactiviteiten. Het jack moet bij het definitief beëindigen van het jeugdschaatsen direct worden ingeleverd. Voor de herkenbaarheid op de baan krijg je een muts welke je mag houden waarop je naam is vermeld. Het gebruik van je jack buiten verenigingsactiviteiten is niet toegestaan. Bij verlies zal tegen vergoeding een nieuw jack (á € 35,00) of muts (á € 5,00) moeten worden aangeschaft.
Onder het jack is warme kleding, b.v. thermoshirt met trui aan te raden. Dit voorkomt dat in gebogen houding de rug bloot komt. Voor de benen is een maillot met daar overheen een trainingsbroek (niet te wijd) het beste. Het dragen van stevige handschoenen is uit veiligheidsoverwegingen verplicht!

Terug                                                                                                                            Volgende


Ogenblik a.u.b. ...